Loading...
HVEM ER VI 2020-08-26T06:52:48+00:00

Vi leverer rengøring og Facility service til mindre virksomheder, boligselskaber og håndværkere.

Som kunde hos os er man garanteret et solidt stykke rengøringsarbejde.
Forud for opgavestart udfører vi en grundig forventningsafstemning, der sikrer at man får det ønskede resultat.
Vi foretager løbende kontrolopfølgninger og servicetjek, der sikrer en høj kvalitet.Når vi arbejder tænker vi også på miljøet – vi forsøger altid at benytte miljøcertificerede produkter, der skåner naturen og forbedrer arbejdsmiljøet.
For os er det vigtigt at bidrage til en mere bærerdygtig branche.
Som kunde hos os er du sikret en skarp pris på et stykke rengøringsarbejde ,der lever 110% op til dine forventninger.
Vi leverer naturligvis en fantastisk service og vi bestræber os på at gøre din dagligdag nemmere.Den glade svamp – vi leverer bærerdygtig kvalitetsrengøring til den rette pris!

Flemming Enevoldsen

HOLDET

Flemming Enevoldsen

– Ejer

Morten Ulsaker

– Teamleder

Dorte Nielsen

– Service Medarbejder

Cristian Rossi

– Service Medarbejder

Ida Frandsen

– Service Medarbejder

Marta Smolarek

– Service Medarbejder

Tanja Vinding

– Service Medarbejder

Anna Hladek

– Service Medarbejder

Michelle

– Service Medarbejder

VIL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

“Mega Flex A/S har haft et gensidigt samarbejde med Den Glade Svamp, hvor vi blandt andet har hyret Flemming Enevoldsen som projektleder til en større rengøringsopgave. Flemming og hans medarbejdere har leveret en uovertruffen indsats og håndteret opgaven over al forventning. Uanset tid på døgnet har Flemming været til rådighed og opgaverne med både håndtering af om mod 30 medarbejdere og administrative opgaver er blevet løst til UG.”

Henrik Jerichau

Afdelingschef Mega Flex A/S Nykøbing F.

Henrik Jerichau - Afdelingschef

Business Lolland-Falster Start-UP og Iværksætteri + Vækstfabrikken (Nykøbing F.):

”Den Glade Svamp leverer rengøring til perfektion”

”Hos vækstfabrikken har vi mange kontaktflader. Vi repræsenterer både os selv som organisation, og alle de virksomheder og erhvervsfolk, der benytter vore faciliteter, så vi er forpligtet både indadtil og udadtil til, at fremstå professionelle. Det kræver ordentlig rengøring, og den leverer Den Glade Svamp til perfektion.

De signaler vore kontorer sender, trækker tråde til vore virksomheder og deres troværdighed og i mødet med kunden. I sidste ende er deres vækst og succes en vores berettigelse, for nu at stille det lidt skarpt op. Vi knokler for virksomhederne, virksomhederne knokler for deres kunder, og Den Glade Svamp knokler for os alle sammen, og for at her ser brandgodt ud, hver eneste dag!”

 

Business Lolland-Falster

Business Lolland-Falster

Vikarcompagniet: ”Den Glade Svamp – en venligsindet tornado”

”Den Glade Svamp er med til at gøre vores liv lettere hos Vikarcompagniet!                                                                                                           

Vi har bedt Den Glade Svamp stå for rengøringen, og så behøver vi faktisk ikke tænke så meget mere over den sag. De er dygtige, de kan tænke selv og de overholder alle aftaler og forpligtelser og vi har altid rene og præsentable lokaler.

 

Med venlig hilsen Vikarcompagniet

Vikarcompaniet

Som hotel lever vi af, at alt fungerer og vores gæster føler sig taget godt taget imod – lige fra de tjekker ind, til de spiser morgenmad inden afrejsen. Det er helt afgørende, at vores natportierservice er i top, for portierfunktionen er nøglen til gæstens oplevelse af Hotel Falster. Det er her kommunikationen og de praktiske forhold samles. Hos Hotel Falster har vi valgt at arbejde sammen med Den Glade Svamp om  natportierservice.

Den Glade Svamp leverer på det høje niveau, vi har brug for; hver gang. Hotel Falster er kendt for kvalitet og pålidelighed og vi vil være meget kede af hvis gæsterne får en dårlig oplevelse, så naturligvis kræver vi det samme af vore samarbejdspartnere. Den Glade Svamp har aldrig haft problemer med at leve op til dette.

Niels Mann -Direktør

HOTEL FALSTER